Almin dućan

Zdravi kutak

Jednom smo intuitivno znali. Priroda je bila izvor hrane i života, a šume, mora i savane prehranjivale su svijet. Svježe bilje, iščupano ravno iz živoga tla, u svom izvornom obliku sjedalo je na naše tanjure, no tada revolucija. Odsijecanje od hrane kao bliske, privatne i socijalne životne esencije i hrana kao proizvod – neprepoznatljiv, izvještačen i više zainteresiranog za kozmetiku i profit no nutricionističku vrijednost. I sat je počeo kucati. 

Prema čemu biramo sami. Sve reakcije imaju protureakciju, u ovom slučaju pojavu onih koji i dalje vjeruju u zdrav razum, cjelovitost, mogućnost vraćanja ravnoteže, mudrost tijela da se zna izliječiti samo i nadređenu mudrost prirode koja nam pruža sve što za to trebamo. Zato smo ovdje – da pomognemo onima koji žele znati.

Ovo je vaša Nutriforma trgovina hranjivih delikatesa namijenjenih tijelu baš kao i malim sivim stanicama. U cilju širenja poruke i kako bismo nastavili učiti, rasti i uživati zajedno u zdravom hedonizmu, odabrani proizvodi ovdje preuzimaju moje smjene za svakoga tko ne zna od kuda da krene. 

Prošećite kroz knjige ukusnih zalogaja koje Vam pomažu formirati cjelovite obroke u podršci održanja zdravlja ili pomoći na putu zacijeljena, uravnotežite probavu prikladnim kvalitetnim probiotikom kako bi Vaš ekosistem cvao ili pak uživajte u detaljnim edukacijama pripremljenim s pažnjom i ljubavi u službi osobnog napredovanja i vitalnosti. Svaki proizvod pažljivo je odabran, provjeren i iskustveno potvrđen kao vrijedan doprinos putovanju u bolji život.

Pa stoga, bez puno filozofije, minus pompe i drame, odaberite svoje savršeno nešto i sretan Vam i ukusan put ka zdravlju moja gospodo i dame.

Iz Alminog dućana

Kako naručiti iz Alminog dućana?

1. Kliknite na “Saznaj više” 
2. Upišite svoju email adresu i kliknite “Naruči”
3. Na moj mail stiže Vaša narudžba, nakon toga mi šaljemo mailom podatke za uplatu.
4. Nakon evidentirane uplate na računu, šaljemo Vam proizvod i račun na adresu.
 
Hvala 

VIDEO: SIBO

Pogledajte set od 6 videa i na taj način naučite više o svom mogućem problemu.

SOKOVI ZA ZDRAVLJE I VITALNOST

Knjiga o čudesnim sokovima i smoothy-ima , te ostali napitci kojima možete znatno poboljšati svoje zdravlje i kvalitetu života.

PREHRANOM I VJEŽBANJEM DO ZDRAVLJA

U ovoj knjizi ćete naći izbalansiran režim vježbanja i dnevne prehrane sa receptima.

BACTOFLOR 10/20

Opskrbljuje organizam širokim spektrom mikroorganizama
hrCroatian

Video: SIBO

Patite od raznih poremaćaja probave kao neredovita ili prečesta stolica, te osjećate nadutost, nelagodu, grčeve i bol u crijevima? Pogledajte set od 6 videa i na taj način naučite više o svom mogućem problemu. Osim videa dajemo vam i dvofaznu SIBO dijetu koja je najuspješnija u kontroli simptoma SIBO-a i IBS-a.

Cijena: 60 €

Sokovi za zdravlje i vitalnost

U ovoj ćete knjizi naći slasne recepte za:
Neodoljive cijeđene sokove koji će vas okrijepiti, voćne i zelene kašaste sokove pune vitamina i minerala, antioksidansa, zdravih masti, vlakana i proteina, hranjive napitke i maslace od orašastih plodova, smoothije sa superhranom, sirove pudinge i krepke juhe i još mnogo toga.

Cijena: 13,14 €

Prehranom i vježbanjem do zdravlja

Sjajna kombinacija programa zdrave prehrane i vježbanja!
U ovoj knjizi ćete naći izbalansiran režim vježbanja i dnevne prehrane sa receptima. Ispravna prehrana i rekreacija sjajan su put prema boljem osjećaju, većoj životnoj energiji, te zdravlju.

Cijena: 17,12 €

Probiotik Bactoflor 10/20

Opskrbljuje organizam širokim spektrom mikroorganizama jer u svakoj kapsuli sadrži njih 10 vrsta koje nastanjuju tanko i debelo crijevo i to u vrlo visokoj koncentraciji od 20 milijardi kolonijskih jedinica.

Cijena: 54,95 €