polica privatnosti

Polica privatnosti

Polica privatnosti

Tko smo?

Upoznajte nas na mrežnoj adresi https://www.almabunic.com/.

Komentari.

Kada posjetitelji ostave komentar na stranici sakupljamo one podatke prikazane na formularu za komentiranje, kao i posjetiteljevu IP adresu i korisnički agent preglednika kako bismo pomogli s otkrivanjem neželjene elektroničke pošte. Postoji mogućnost stvaranja anonimne niti (hash) putem Gravatar servisa kako bismo provjerili koristi li se ta adresa elektroničke pošte. Gravatarova polica privatnosti dostupna je ovdje https://automattic.com/privacy/. Po odobrenju Vašeg komentara, Vaša profilna fotografija bit će vidljiva javno u kontekstu komentara.

Mediji.

Ako ćete na web stranici objavljivati fotografije, trebali biste izbjegavati one fotografije koje sadrže lokacijske podatke, uključujući I (EXIF GPS). Posjetitelji stranice mogu preuzeti i izvući bilo kakve lokacijske podatke s fotografija na stranici.

Kolačići.

Ostavite li komentar na našoj stranici, možete pristati na to da čuvamo Vaše ime, e-mail adresu i web stranicu u kolačićima. Ovo Vama olakšava novi posjet stranici, kako ne biste trebali iznova upisivati podatke kod sljedećeg komentara. Vremensko trajanje kolačića je godinu dana. Posjetite li našu login stranicu, poslat ćemo privremeni kolačić da bismo utvrdili prihvaća li vaš pretraživač kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži nikakve osobne podatke i biva odbačen po zatvaranju pretraživača.

Kada se prijavite, također ćemo postaviti nekoliko kolačića da sačuvamo Vaše login podatke, te preference i odabire na sučelju. Login kolačići traju dva dana, a kolačići za čuvanje preference sučelja, godinu dana. Odaberete li “Zapamti me” Vaša prijava će potrajati dva tjedna. Odjavite li se sa svog računa, login kolačići će biti uklonjeni. U slučaju uređivanja ili objave članka, na Vaš pretraživač pohranit će se dodatni kolačić. Ovaj kolačić ne sadrži nikakve osobne podatke te indicira samo ID članka koji ste upravo uredili i traje 1 dan.

Sadržaj ugrađen s drugih web stranica.

Članci na ovoj stranici mogu uključivati sadržaj ugrađen s drugih stranica (npr. Video, fotografije, članke). Ovaj ugrađeni sadržaj ponaša se na način kao da je posjetitelj posjetio originalnu stranicu sadržaja. Ove stranice mogu prikupljati podatke, koristiti kolačiće, ugraditi dodatno praćenje od treće stranke, kao i pratiti vašu interakciju s ugrađenim sadržajem, ukoliko imate račun ili ste prijavljeni na tu stranicu.

S kime dijelimo Vaše podatke?

Zatražite li resetiranje lozinke, Vaša IP adresa bit će uključena u e-mail za ponovno postavljanje.

Koliko dugo zadržavamo Vaše podatke?

Ostavite li komentar, komentar i njegovi metapodaci zadržavaju se na neodređeni vremenski period. Razlog tome je kako bismo automatski mogli prepoznati i odobriti naredne komentare, umjesto da čekaju u redu za odobrenje moderator. Za one korisnike koji se registriraju na stranici, pohranjujemo osobne podatke priložene u njihovom korisničkom profile. Svi korisnici mogu vidjeti, urediti ili obrisati osobne podatke u bilo kojem trenutku (osim što ne mogu mijenjati korisničko ime). Administratori stranice također mogu vidjeti i mijenjati ove podatke.

Koja prava imate nad svojim podacima?

Imate li račun na ovoj stranici ili ste ostavili komentar, možete zahtijevati izvezeni paket svojih osobnih podataka koji posjedujemo o Vama i koje ste nam ustupili. Također možete zahtijevati brisanje bilo kojeg osobnog podatka. Ovo ne uključuje bilo koji podatak koji smo obvezni čuvati u administrativne, legalne ili sigurnosne svrhe.

Kuda šaljemo Vaše podatke?

Komentari posjetitelja mogu biti provjereni kroz automatizirani servis za otkrivanje neželjene elektroničke pošte.

Imate li račun na ovoj stranici ili ste ostavili komentar, možete zahtijevati izvezeni paket svojih osobnih podataka koji posjedujemo o Vama i koje ste nam ustupili. Također možete zahtijevati brisanje bilo kojeg osobnog podatka. Ovo ne uključuje bilo koji podatak koji smo obvezni čuvati u administrativne, legalne ili sigurnosne svrh Imate li račun na ovoj stranici ili ste ostavili komentar, možete zahtijevati izvezeni paket svojih osobnih podataka koji posjedujemo o Vama i koje ste nam ustupili. Također možete zahtijevati brisanje bilo kojeg osobnog podatka. Ovo ne uključuje bilo koji podatak koji smo obvezni čuvati u administrativne, legalne ili sigurnosne svrhe.e.polica  privatnosti, polica privatnosti

hrCroatian